Tyhjä

Venäjä, jalkapallomaajoukkue ja homofobian nousu

18.06.2018

Seuraa Al Jazeeran kattavuutta World Cup 2018: sta täällä.   Englannin jalkapallofani Di Cunningham oli hieman huolestunut siitä, että hän matkusti Venäjälle World Cup 2018: ssa.   Oikeusryhmien välillä on ollut huolta homofobian lisääntymisestä ja homoseksuaalisten fanien turvallisuudesta sosiaalisesti konservatiivisessa eurooppalaisessa maassa.   Homoseksuaalisuus, joka luokiteltiin mielenterveydeksi Venäjällä vuoteen 1999 asti, on kiis..

Robben ja Ribéry ovat vain kaksi reilua vaihtoehtoa

05.04.2018

Nämä ovat kaksi kaikkein vaikeimmista ja herkimmistä henkilöstöpäätöksistä FC Bayernin johdolle. Säbener Straßessa heidän on vastattava kysymyksiin: Pitäisikö Arjen Robben saada toisen sopimuksen kanssamme? Ja tulemme uuteen kauteen Franck Ribéryn kanssa?   Kummassakin tapauksessa vastauksen on oltava kyllä! Vaikka Ribéry on 35 lauantaina ja Robben on jo 34. Vaikka molemmilla on suuri ego ja ne voivat myös olla rasite uudelle valmentajalle. Vaikka klubi sääst..

Amatööritiimin huomattu maailmanmestaruus oli itse asiassa olutt

16.01.2018

Schweinsteiger, 2014 Brasilia MM mestari, on tällä hetkellä työttömänä. Hänen sopimuksensa MLS joukkue Chicago Flame päättyy 1. tammikuuta ja joukkue ei ole uusinut hänen sopimuksensa vielä. Saksalainen amatööri liigan joukkue, jonka tavoitteena on mahdollisuus, haluat käyttää kiinteistö + oluen neuvottelu siru liittyä sikoja.   Saksan Bundesliigan seura, nimeltään Bunnerhare, ei ole varaa maksaa miljoonia euroja vuodessa sikojen ja heillä on pala kiinteist..

Odotan innolla Premier League-pelin pelaamista

11.12.2017

Wilshire palasi Arsenaliin tällä kaudella, ei saanut paljon mahdollisuuksia hänen esiintymisensä Englannin Premier-liigassa muutamia mahdollisuuksia, mutta tässä tapauksessa Wilshire edelleen optimistinen tulevaisuudestaan.   Wilshire palasi Arsenaliin tämän kauden aikana, suurin osa hänen mahdollisuuksistaan ​​esiintyä UEFA Cupissa, Wilshere pelasi vain neljä kertaa liigassa, pelasi yhteensä vain 65 minuuttia. Mutta niin, Wilhelm kovaa koulutusta loukkaantumisen ..

Bayern Munich -hammasloukkaukset nousevat ennen kelttiläistä hyö

17.10.2017

Bayern München on puhuttu iskuista, että keskikenttäpelaaja Javi Martinez kaipaa Celticin vierailua peläten, että toinen keskikenttäpelaaja jäisi myös huomiotta.   Martinez vaihdettiin Bayernin viikonloppuna Freiburgin voitolla 5-0 voitolla, mutta pelättiin, että chilealainen keskikenttäpelaaja Arturo Vidal saattoi myös menettää Mestarien liigan ryhmäpelissä.   Vidal ei ollut mukana Bundesliigan otteluissa lihasongelmien vuoksi, ja on huolestuttavaa, ..

Chelsea edistää Jake Clarke-Salteria ensimmäiselle joukkueelle

15.09.2017

Jake Clarke-Salter, joka on ollut Chelsean kanssa vuodesta 2006, teki ensi-debyyttinsä viime vuonna, kun hän vaihtoi Pedroon Blues'in 4-0 Aston Villen voiton Valioliigan.   19-vuotias puolustaja lähetettiin lainaan Bristol Roversille 2016/17 kampanjaan, jossa hän teki 13 ottelua League One -paikalle.   Clarke-Salter on kutsuttu kouluttamaan Chelsean ensimmäisten joukkuekilpailijoiden kanssa Cobhamissa kesällä, ja nuori näyttää vaikuttaneen Contea.  ..

Voiko Jose Mourinho voittaa toisen kauden oireyhtymän?

03.08.2017

Kun kiistanalaisuus on lähellä toista, pokaalit ovat olleet Jose Mourinhon johtotehtävissä luotettavimmin johdonmukaisia.   Siitä lähtien, kun hän otti vastaan Portoon, hänen palkintotuloksensa on ollut hämmästyttävää: portugalilaisesta puolelta hämmästyttävän vuoden 2004 Mestarien liigan voiton voittaessa kaksi - ei kolme Josea - palkintoa hänen ensimmäisellä kaudellaan Manchester Unitedissa hän on voittanut kaikkialla.   Yksi erityisen trendi, ..

SITE MAP
  • Klubeille 2017-18
  • Lasten 2017-18
  • Maajoukkue 2018
  • Maajoukkue Lasten 2018
  • Naisten 2017-18