Tyhjä

askel takaisin kruunun takaisin kaksinkertaisen voittajia Chelse

09.09.2018 0
Jos se johtuu tietokoneen kouristettujen soittolistojen satunnaisesta yliluonnoksesta tai älykkäästä henkilöstä jalkapallo pelipaidat halvalla, jolla on terävä silmä draamaa kohtaan, ei voi olla parempaa vastustajaa Manchester Cityn kohtaamaan heidän naisten Super-liigan avauspeleissään kauden kuin Chelsea.
 
Englanninkielisen jalkapallon kaksi merkittävää klubin puolta käynnistää kampanjan toistensa yrityksessä tänään. Vanha kilpailu aloitettiin mahdollisimman pian; vihamielisyyksien jatkaminen, laukaukset ampui.
 
Se ei päätä, missä WSL-hopeamateriaali menee tällä kaudella, mutta se antaa varhaisen osoitteen siitä, kuka omistaa ylätason; onko Chelsea, viime kauden liigassa ja cup kaksinkertainen voittajat, on todellakin päättynyt kaupungin hallitsevan aikakauden tai onko Nick Cushingin puolella on mahdollisuus saada takaisin paikkansa pakkausjohtajia.
 
Kaupunki voitti kaksinkertaisen kauden vuonna 2016, Chelsea teki viime kaudella samassa kampanjassa, jossa molemmat ottivat Mestarien liigan semifinaaliin ensimmäistä kertaa, kaupungin menettivät voittajat Lyonille, kun taas Emma Hayes'n Chelsea oli kaatunut ulos Wolfsburg.
 
"Nämä ovat haluamasi pelit", sanoi Cushing, 33-vuotias, joka on viidennen kerran Citybosssa jalkapallo pelipaidat Chelsea 18/19 halvalla .
 
"Meidän on pelattava kaikkia kahdesti, mutta et voi kieltää, että Chelsea-pelit, Arsenal-ottelut, Barcelona-ottelut, he ovat niitä, joihin osallistut tähän ja tämä matka Lontooseen asti. todella leimaamme auktoriteettimme liigassa.
 
"Uskon, että Chelsean voitto kaksinkertainen viime kaudella on ylimääräistä motivaatiota meille. Meidän motivaationamme on muistaa, kuinka lähellä viime kausi, ilman mitään voittoa. Me sijoittimme toiseksi liigassa, pääsimme FA-cupin ja Mestarien liigan välierissä sekä viimeisen liigakupin, emmekä me voittaneet yhtään niistä.
 
"Kun olet klubissa, kuten Manchester City, sinun on aina pyrittävä edistymiseen.
 
"Et voi aina voittaa - mutta haluamme menestyä tällä kaudella kuin viime vuonna.
 
"Kyse ei ole täydellisestä epäonnistumisesta, mutta olemme ehdottomasti tunteneet, että meidän on parannettava muutamilla aloilla, ja sitä yritämme toteuttaa tällä kaudella. Olimme kilpailukykyisiä viime kaudella, mutta kauden on oltava loppuun yhtä voimakkaasti kuin aloitamme. "
 
Vaikka Chelsea on jälleen tärkein kilpailijansa, Arsenalin lisäksi Cushing epäilee, että maisema muuttuu ja että asiat tulevat vieläkin kovemmiksi.