Tyhjä

Voi snubbed Riyad Mahrez pelastus neiti Manchester City kausi

26.02.2019 0
Algerian supertähti ei ole saanut vihreää hankausta avajaiskampanjassaan kansalaisten kanssa, mutta onko liian myöhäistä kääntää asioita?
 
Pitkän aikavälin loukkaantumisen, kurinpidollisten syiden tai muodon jyrkän vähenemisen vuoksi pelaajat, jotka siirtävät klubeja tähtitieteellisen siirtomaksun mukana, leikkivät usein uusissa työnantajissaan.
 
Erityisesti silloin, kun pojat ovat joutuneet odottamaan pitkää aikaa saada mies, on normaalia odottaa, että uusi rekrytointi saa johdonmukaisen peliajan.
 
Riyad Mahrezille, joka jätti Leicester Cityn Manchester Citylle 60 miljoonan punnan verran liikkeellä kesällä, näin ei ole tapahtunut.
 
Ensimmäisen kerran yrittänyt allekirjoittaa wideman viime vuoden talviikkunassa, mestarit odottivat kuusi kuukautta ennen kuin näkivät lopulta kauppaa kesällä, mutta se ei ole kääntynyt runsaasti pelattavaksi.
 
Kaikkien oikeudenmukaisuutta ajatellen widemanin ainutlaatuinen tilanne on seurausta kaupungin lahjakkuudesta.
 
Mikä tahansa joukkue, jolla on enemmän tai vähemmän kaksi pelaajaa jokaiselle paikalle, ei varmasti ole helppo murtautua - riippumatta siitä, kuinka suuri määrä tuoretta kasvot ovat.