Tyhjä

Paul Dybala tulokset Bruce johtamaan FC Lokomotiv Moskova aiemmi

23.10.2019 0
Juventus ansaitsi toisen voitonsa UEFA Mestarien liigan ryhmävaiheessa voittamalla Lokomotiv Moskovan 2-1 Allianz-stadionilla Torinossa, Italiassa.
 
Sankari oli Paulo Dybala, joka teki tasoituksen 77. minuutilla ja antoi Juvelle johtoaseman kolme minuuttia myöhemmin.
 
Seitsemällä pisteellä kolmen ottelun kautta Juve pysyy samalla tasolla pisteiden kanssa D-ryhmän johtajien Atletico Madridin kanssa, joka voitti Bayer Leverkusenin aiemmin päivällä.
 
Kesällä Dybala oli jatkuva spekulointikohde, kun Juventus pyrki erottamaan palkanlaskentaa. Ehdotetut muutokset Manchester Unitediin ja Tottenham Hotspuriin kaatuivat molemmat, pakottaen hänet hyödyntämään vaikeasta tilanteesta kaiken hyödyn.
 
Ei sattumalta, 25-vuotias argentiinalainen tähti on aloittanut kauden hieman hitaasti, sillä se on saanut yhden maalin ja loi yhden avustajan kuuden Serie A -esityksen kautta.
 
Tiistaina ottelun valmistelussa Juven johtaja Maurizio Sarri teki selväksi, että joukkueensa oli kunnioitettava Lokomotivia, jotka ovat Zenit Pietarin kanssa pisteillä ensimmäisenä Venäjän Premier League -sarjassa.
 
"Ansa pelataan joukkuetta vastaan, jolla on upea kausi", Sarri kertoi jalkapallo Italiasta. "He ovat asettaneet itselleen hyvän aseman Mestarien liigassa, ja tämä tarkoittaa, että tämä joukkue on parempi kuin mitä kaikki odottivat. Meitä on kunnioitettava heitä kohtaan ja oltava erittäin rauhallisia 90 minuutissa. Se tulee olemaan vaikeaa."
 
Tämä arvio osoittautui todennäköisesti hiukan totta Sarrin mieleen ensimmäisellä puoliskolla.