Tyhjä

PSG: n sulkeminen toiselle Brasilian kansainväliselle

26.08.2018 0
Pariisin Saint-Germain, joka on jo neljän ensimmäisen Brasilian kansainvälisen joukon koti jalkapallo pelipaidat halvalla, mukaan lukien supersankari Neymar, ranskalaiset jättiläiset ovat lähellä allekirjoittamistaan ​​vielä yksi Selecao-tähti.
 
ESPN FC: n mukaan Ligue 1: n puolella on jarruttaminen Atletico Madridin vasemmanpuoleisesta Filipe Luis'n allekirjoituksesta.
 
Los Rojiblancosin johtaja Diego Simeone totesi äskettäin, että klubi ei myydä takaiskuja, vaikka on myös väitetty, että pelaaja haluaa siirtyä Ranskaan.
 
33-vuotias on ilmoittanut haluavansa liittyä PSG: n selkeästi Atleticoon, joka on sittemmin liittynyt Chelsean vasemmanpuoleiseen Marcos Alonsoon.
 
Luis liittyi Atleticoon Deportivo La Corunasta vuonna 2010 ja on sittemmin viettänyt kauden vain seurasta. Hän allekirjoitti Chelsean heinäkuussa 2014, mutta liittyi jälleen Espanjan puoleen vuotta myöhemmin.
 
Vastustaja on vakiinnuttanut itsensä maailman parhaaksi vasemmanpuoleisimmaksi puolisoksi ja on myös täysin kansainvälinen. Hän liittyisi Brasilian kollegoiden Neymar, Thiago Silva, Marquinhos ja Dani Alves jos hän allekirjoittaa PSG.
 
Entinen Blues-mies on edustanut Selecaoa toistaiseksi 35 kertaa ja pelannut 460 peliä hänen vanhemman uransa aikana.