Tyhjä

Messi jätti Barcelonan joukkueesta Huescan eteen ennen Man Utdin

13.04.2019 0
Ernesto Valverde on päättänyt jättää joukon korkean profiilin nimiä tänä viikonloppuna, kun klubi tarkastelee tiistaina mestarien liigan ristiriidassa
Barcelonan johtaja Ernesto Valverde on nimittänyt heikentyneen 18-miehen joukkueen tänä viikonloppuna La Ligan ristiriidassa Huescan kanssa.
 
Katalonian klubi matkustaa lauantaina El Alcoraziin ottamaan Franciscoin miehet, kun he odottavat säilyttävänsä 11 pisteen aukon pöydän yläosassa Atletico Madridin yli.
 
Valverde on päättänyt jättää Lionel Messin ja Sergio Busquetsin kotiin Barcelonassa, jotta he voisivat levätä ennen Mestarien liigan ristiriitaa Manchester Unitediä vastaan ​​tiistaina.
 
Ivan Rakitic on myös poissa joukosta, jossa on kuume, kun taas Sergio Roberto jää väliin, koska hänen vasemman jalan lihasongelma on.
 
Luonnollisesti Luis Suarez ja Gerard Pique jäävät väliin Huescan vastakohtana, koska ne molemmat keskeytetään.
 
Barcelonassa on tällä hetkellä ohut 1–0 lyijyjoukko Mestarien liigan Red Devils -pelissä, kun heillä on keskiviikkona viimeisen neljänneksen lopullinen kohtaaminen.
 
Tästä syystä Valverde on päättänyt jättää tähtipelaajansa kotiin varmistaakseen, että he ovat täysin kunnossa ja valmiita täydentämään työnsä Ole Gunnar Solskjaerin miehiä vastaan ​​ensi viikolla.
 
Premier League -klubi veti kuuluisan paluun voiton Pariisin Saint-Germainilta edellisellä kilpailukierroksella, ja Valverde on varovainen siitä uhasta, jonka he aiheuttavat poissa kotoa.
 
Barcelonan joukkueessa on kuitenkin vielä joitakin tähti-nimiä, jotka kohtaavat Huescan kanssa Ousmane Dembele ja Philippe Coutinho.
 
Nro 1 maalivahti Marc-Andre ter Stegen on myös joukkueessa, vaikka hän pelasi jokaista La Liga -valaisinta tällä kaudella yli Jasper Cillessenin.
 
Riqui Puig on mukana, koska 19-vuotias etsii edelleen ensimmäistä alkuaan Barca-paitalla, joka jatkoi hänen 35-minuuttisen koonsa Copa del Reyssä aiemmin tämän kauden aikana.
 
Moussa Wagueille on myös tilaa muille kuumille mahdollisuuksille, jotka etsivät myös debyyttinsä Camp Nou -klubille seurauksena 17 B-joukkueen esiintymisestä tällä kaudella.