Tyhjä

Manchester Unitedin peto suunnittelee vetäytyvän maajoukkueesta

19.08.2018 0
Belgian joukkue menestyi hyvin Venäjän MM-kisoissa juuri ohi. Euroopan Red Devils aina semifinaaliin, ja lopulta voitti kolmannen sijan. Joukkueen pääkeskuksena Lukakin suorituskyky on myös yksimielisesti vahvistettu. Mutta nyt Lukaku on alkanut suunnitella vetäytyä maajoukkueesta.
 
Lukaku hyväksyi haastattelun Business Insiderin kanssa ja sanoi, että hän aikoo vetäytyä maajoukkueesta Euroopan Cupin jälkeen vuonna 2020. Lukaku sanoi: "Minusta tuntuu, että Euroopan Cupin jälkeen lopetan. pääsemään semifinaaliin ja sitten mennä eteenpäin tällä perusteella, olen nyt 25-vuotias ja en ole saavuttanut huippua, haluan kilpailla nuorten kanssa, koska he haluavat tarttua kantaani nyt, en halua menettää heitä, mutta kahden vuoden kuluttua ajat ovat heidän. "
 
Lukukan huomautukset ovat vielä melko yllättävää. On huomattava, että jopa kahden vuoden kuluttua Lukaku on vain 27-vuotias. Se on edelleen jalkapalloilijoiden kulta-aika. On tietenkin hyvin yllättävää, että joukkue on vetäytynyt maajoukkueesta niin varhain. Mutta Manchester Unitedilla tämä on tietenkin hyvä asia. Ilman maajoukkueen tapahtumien paineita pelaajat saavat enemmän lepoaikaa ja on edullisempaa jatkaa uransa jatkamista.