Tyhjä

Manchester United oli viisaasti vetäessään pistoketta Paulo Dyba

07.08.2019 0
Kun uutinen purkautui sunnuntai-iltana siitä, että Manchester United oli päättänyt lopettaa neuvottelut Paulo Dybalan allekirjoittamisesta, se tunsi heti suuren osan fanistaan ​​syvään epätoivoon.
 
Tämä oli se, jonka allekirjoittaneet yhdysvaltalaiset fanit olivat epätoivoisesti nähneet tapahtuvan kesällä; se, joka tuli aidolla annoksella jännitystä.
 
25-vuotias Dybala, joka on tehnyt 78 maalia neljässä vuodessa Juventuksessa, on aito maailmanluokan lahjakkuus ja olisi voinut armoittaa Old Traffordin.
 
Hän ei ollut pelaaja, jota United harjoitti aktiivisesti, mutta kun Juventus ehdotti, että he olisivat valmiita vaihtamaan hänet Romelu Lukakun tilalle, koska molemmat arvostettiin noin 80 miljoonaan puntaan, he olivat kiinnostuneita oppimaan lisää.
 
Aluksi näytti olevan todellinen mahdollisuus, että kauppa tapahtuu ja että United voi purkaa ei-toivotun belgialaisen hyökkääjän Dybalalle
 
United tietävät, että heillä ei ole vielä aitoa luovuutta viimeisellä kolmanneksella kentällä, ja argentiinalainen näytelijä olisi ollut valmis ratkaisu.
 
Mutta neuvottelujen aikana United alkoi tuntea olonsa levottomaksi heidän käyttämänsä ajanjakson ja pelaajan ja hänen joukkonsa esittämien vaatimusten perusteella.
 
On todettu, että Dybala haki viikkopalkkaa noin 350 000 Englannin puntaa, mikä olisi tehnyt hänestä Unitedin toiseksi eniten palkatun pelaajan, kun taas hänen edustajansa etsi myös noin 13,7 miljoonan Englannin punnan palkkiota.
 
Tällaisten kohtuuttomien palkkojen maksaminen ei takaa menestystä jalkapallo pelipaidat Manchester United Lasten 18/19 halvalla, sillä Alexis Sanchez, jonka ansaitsee arviolta noin 500 000 puntaa viikossa, on osoittanut palauttavansa viisi maalia 45 pelistä, kun hän liittyi Arsenaliin kahdeksantoista kuukautta sitten.
 
Kaiken kaikkiaan Unitedille syntyi selkeä vaikutelma, että Dybala ei ollut kovin kiinnostunut liittymään heihin, mutta tiesi, ettei häntä enää haluttu Juventukseen, hän oli valmis siirtymään kärsimyksessä, etenkin jos hänen palkkavaatimuksensa voitaisiin täyttää.
 
Se, että olimme surullinen kiinnostamattomasta supertähdistä, toi Unitedille liian paljon huonoja muistoja heidän kokemuksistaan ​​Angel Di Marian kanssa.
 
Vuonna 2014 huolimatta siitä, että Espanjan klubi oli juuri auttanut Real Madridia voittamaan Mestarien liigan, se myi argentiinalaisen Unitedille 59,7 miljoonalla punalla.
 
Aluksi Di Maria näytti upealta ostokselta, sillä Leicester Cityn halkaistu maali oli varhainen kohokohta, mutta heti syksyn laskeutuessa hän näytti vetäytyvän ja pelasi kuin joku, joka ei koskaan ollut halunnut olla Vanhassa Traffordissa.
 
Yhden kauden jälkeen epäsuosittu Di Maria myytiin tappiolla Pariisin Saint-Germainille arpinen ja pettynyt United.