Tyhjä

Manchester Cityllä on maailman parhaat pelaajat, sano Arteta

19.09.2018 0
MANCHESTER - Manchester Cityn apulaisvalmentaja Mikel Arteta uskoo, että Premier League -mestarit ovat maailman parhaat pelaajat, mutta Real Madridin haltijat ovat suosikkeja voittaa Mestarien liigan jälleen tällä kaudella.
 
Arteta, joka johtaa Mestarien liigan avajaisia ​​Olympique Lyonnais vastaan ​​keskiviikkona, koska johtaja Pep Guardiola on keskeytetty, sanoi myös, että hänen tiiminsä oli paremmin haastava huippu-Euroopan kunnianosoitus tällä kaudella.
 
"Minulle meillä on maailman parhaat pelaajat tällä klubilla", Arteta kertoi tiistaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa. "Näen heitä päivittäin harjoittelun aikana, enkä muuta niitä muille, koska he ovat fantastisia."
 
Real, joka myi Cristiano Ronaldo Juventukselle ennen kauden alkua, on voittanut Mestarien liigan kolme vuotta peräkkäin, mutta City ovat vedonlyönnin suosikkeja tänä vuonna huolimatta laskeneen viimeisellä neljänneksellä.
 
"Yllätys on suosikki, kun siellä on joukkue, joka on voittanut kilpailun kolme kertaa peräkkäin", Arteta lisäsi. "Vaikka he ovat menettäneet Cristiano Ronaldo, olisin edelleen Real Madridin tärkeimpiä suosikkeja heidän historiansa ja kokemuksensa takia, mutta luulen, että Mestarien liiga on auki tällä kaudella.
 
"Muutamat ihmiset ajattelevat, että olemme ehdokkaita kilpailemaan Euroopan parhaiden joukkueiden kanssa, koska olemme yhtä johdonmukaisia ​​ja miten voimme pelata suuria joukkueita vastaan. Tavoitteenamme on voittaa Mestarien liigan ja tunnemme parantavan."
 
Espanjalainen, joka oli sidottu valmentajan työhön Arsenalissa lähikaudella ennen kuin Lontoon klubi nimesi Unai Emeryn Arsene Wengerin seuraajaksi, sanoi myös haluavansa tehdä askelta johtajalle tulevaisuudessa.
 
"Minulla on etuoikeus olla missä olen jalkapallossa juuri nyt", Arteta lisäsi. "Jos sinä kysyt, olisinko valmentaja eräänä päivänä tulevaisuudessa, vastaus on luultavasti kyllä, mutta minusta onnekas olla tässä työssä, ja vielä on paljon tilaa tämän klubin kasvaessa."
 
Guardiola palvelee liigan kiellon tulemaan kentälle ja häpäisee erotuomarin Liverpoolin viimeisellä neljänneksellä viimeisellä neljänneksellä, mutta Arteta on päättänyt tehdä parhaansa varmistaakseen, ettei joukkueenjohtajan poissaolo tunnu.
 
"Ilmeisesti (Guardiola) on pettynyt olemaan mukana, mutta hänellä oli reaktio viimeisessä pelissä ja kunnioitamme UEFA: n päätöstä", Arteta sanoi. "Meillä on tilanne, jota emme halua valita, mutta teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki muu on mahdollisimman normaalia."
 
Kaupunki on otettu ryhmään F, johon kuuluu myös Saksan Hoffenheim ja ukrainalainen Shakhtar Donetsk.