Tyhjä

Klopp roskaa huhuja, jotka yhdistävät hänet Juventuksen kanssa

29.05.2019 0
Juventus etsii Massimiliano Allegrin seuraajaa ja on heittänyt himokkaat silmät saksalaisille, kun hän valmistautuu Mestarien liigan finaaliin.
 
Jurgen Klopp sanoo, että raportit, jotka yhdistävät hänet Juventuksen kanssa, ovat "härkä * t ja vaativat, ettei hänellä ole kiinnostusta lähteä Liverpoolista.
 
Serie A -mestarit metsästävät uutta pomoa Massimiliano Allegrin kanssa.
 
Lazion Simone Inzaghi, Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri ja vapaa agentti Antonio Conte ovat nimissä, jotka on mainittu roolin yhteydessä.
 
Bianconerin hallitus ilmoitti Kloppin ja Manchester Cityn johtajan Pep Guardiolan olevan ihanteellinen - vaikkakin vähemmän realistinen - vaihtoehtoja, mutta saksalainen poistti kaikki epäilyksensä tulevaisuudestaan, kun hän keskittyy tämän viikonlopun Mestarien liigan finaaliin.
 
"Tietysti se on liigan että pidän, Italia on kaunis maa, mutta nämä huhut minusta menossa Juventukseen ovat härkä * t", Klopp kertoi Sky Sport Italialle.
 
"Siinä ei ole mitään totta, en aio lähteä Liverpoolista.
 
"Tiedän Serie A: n hyvin, seuraan sitä ja pidän siitä, mutta aion jäädä Liverpooliin."
 
Liverpool toivoo tulla kuulluksi Euroopan mestariksi kuudenneksi kerran, kun he tapaavat Premier League kilpailijat Tottenham Wanda Metropolitanossa lauantaina.
 
Saksalainen päällikkö teki hirvittävän passin, joka antoi Karim Benzemalle mahdollisuuden antaa Realille lyijyä pian puoliajan jälkeen Kiovassa, ennen kuin hän sallii pitkän kantaman iskun Gareth Baleesta pudottamaan käsiinsä kääriäkseen Espanjan jättiläisten voiton.
 
Punaiset pyrkivät houkuttelemaan pettymystä, joka johtuu siitä, että Premier League -julkaisu on kadonnut Manchester Citylle kauden viimeisenä päivänä.
 
Liverpool voitti Wolvesin päätökseen 97 pistettä - ennätys toiseksi parhaan joukkoon Englannin huippulennossa - mutta ei onnistunut ohittamaan kaupunkia, joka oli 4-1 voittajaa Brightonissa.