Tyhjä

Juventus työskentelee uudella sopimuksella Keanille

17.10.2018 0
18-vuotiaasta voi edelleen lähettää lainaa tällä kaudella, mutta Serie A -mestarit haluavat, että hän sitoutuu pidempään kauppaan ensin.
 
Juventus pyrkii yhdistämään ennätykselliset etuseteli Moise Kean uuteen sopimukseen jalkapallo pelipaidat Juventus 18/19 halvalla, Goal ymmärtää.
 
18-vuotiaana, joka on kirjoittanut historiakirjat uudestaan ​​Torinossa, on työskennellyt parhaillaan sopimuksessa vuoteen 2020 asti.
 
Kiinnostus houkutella häntä pois Serie A -mestareista on osoitettu, kun La Liga -asut Leganes ja Ligue 1 -jäsenet ovat tehneet lähestymistapoja kesällä.
 
Juva pyrkii varmistamaan, että ne pysyvät hyödyntämättöminä Keanin merkittäviltä potentiaaleilta ja aikovat tuoda uudet ehdot.
 
Voi olla, että toinen laina-kytkin on tuomittu nuorelle, kun sopimus on sovittu, ja 2017-18-kampanja on viety Veronan kanssa.
 
Siihen aikaan, jolloin muutosta oli tehty, Kean oli jo tullut ensimmäiseksi 2000-luvulla syntynyt pelaaja, joka teki debyyttinsä yhdestä Euroopan viidestä parhaasta divisioonasta.
Juva antoi hänelle keulansa 16-vuotiaana marraskuussa 2016.
 
Hän on sittemmin tullut ensimmäiseksi 2000-luvulla syntynyt pelaaja hyväkseen Mestarien liigan ottelussa ja ensimmäinen pisteet kärsivällisessä liigassa - nettoutunut Bolognaa vastaan ​​2016-17-kampanjan viimeisenä päivänä.
 
Hänen viimeisimmän ottelunsa - jälleen kerran hänen syntymäajastaan ​​- saavutti enemmän ennätyksiä - kun Kean avasi tavoitteensa Italian U21-puolelle 2-0 voitolla Tunisiassa. Hän on myös ottanut juhla-ottelun toiselle eurooppalaiselle kisalle kokous Young Boysin kanssa, ja Massimiliano Allegri pitää hyödyllisenä vaihtoehtona nykypäivän ja tulevaisuuden.
 
Bianconeri on tyytyväinen kehitystään edistyksestä ja tuntee, että nouseva käyrä voidaan ylläpitää pitemmällä oleskelulla Torinossa.
 
Työskentely rinnalla tykkää Cristiano Ronaldo koulutuksen odotetaan esitellä Kean kanssa mahdollisuus oppia ja jäljitellä joitakin hienoimmista esiintyjiä liiketoimintaa.
 
Hän saattaa kohdata kovaa kilpailua Allianz-stadionissa sijaitsevien laiturien hyökkäämisestä jalkapallo pelipaidat halvalla, mutta Vercellin alkuperäiskansi pidetään Juven suurimmassa kunnossa ja he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että sopimuksen jatkamista koskevat neuvottelut päätyvät myönteiseen lopputulokseen.