Tyhjä

Juventus keskikenttäpelaaja selittää vaikutusvaltaansa UEFA: n M

02.11.2018 0
Juventus keskikenttäpelaaja Blaise Matudi on jakanut uskomatonta näkemystä mentaliteetin muutoksesta, jonka Serie A -mestarit ovat saaneet Cristiano Ronaldosta.
 
Ronaldo, 33, saapui Juveen off-seasonissa, kun klubi pyrkii lopulta lopettamaan Mestarien liigan kuivuuden.
 
Huolimatta hänen ikäisyydestään Ronaldo käski liigassa ja klubin ennätysliikkeestä Real Madridista, kun hän jätti jälkeensä kaikkien aikojen ennätyksen maalintekijäksi neljällä Mestarien liigan ottelulla yhdeksässä kimaltelevassa vuodessa.
 
Vaikka hänen mahdollisen vaikutuksensa oli varaukseltaan tiedotusvälineissä, hän väitti, että hän saattaa olla hänen huippunsa - Matuidi on valaissut viidennen Ballon d'Orin voittajan yksiselitteisen päättäväisyyden - joka on saanut tartunnan tähden .
 
"Ronaldo tekee joukkueesta hyvin, sillä hän tuntee itsensä voimakkaammaksi ja antaa joukkueelle mahdollisuuden pelata paremmin pallon kanssa, ja hän on johtaja", hän kertoi RMC: lle. "Palasimme Manchesterista lentokoneella ja olimme hyvin väsyneitä.
 
"Seuraavana aamuna löysin hänet kuntosalilla, ja hän kertoi minulle, että hänen oli jatkettava työskentelyä. Hän on 33-vuotias, mutta hän on todella esimerkki."
 
Ronaldo on saavuttanut seitsemän maalia ja rekisteröi viisi otteluita kymmenestä liigapelistä, kun hän liittyi Italian lippujaan £ 105 -laskettuun Los Blancosin siirtoon.