Tyhjä

hiljaisuutta Chelsean huhuilla Everton-laajennuksen allekirjoitt

28.09.2018 0
Evertonin maalivahti Jordan Pickford on vaatinut, että hän oli täysin sitoutunut klubiin huolimatta huhuista jalkapallo pelipaidat halvalla, jotka liittävät hänet kesällä siirtymään Chelseaan.
 
24-vuotias näki maineensa irtautuneena Englannin Englannin MM-kisoissa, jossa hänellä oli vaikutusvaltainen rooli joukkueen yllätyksen etenemisessä semifinaaliin.
 
Pickford, yhdessä Englannin kaverin Jack Butlandin ja Leicester Cityn Kasper Schmeichelin kanssa, huhuivat olevansa Chelsean lyhyt listalla potentiaalina Thibaut Courtoisin korvaajina.
 
Courtoisin kieltäytyminen allekirjoittamasta uutta sopimusta loi tien siirtymään Real Madridiin elokuussa, ja hänet korvattiin nopeasti Chelsean puolesta Kepa Arrizabalagalla, joka liittyi £ 71 miljoonan pudotukseen Athletic Clubista.
 
Tällä viikolla Pickford allekirjoitti uuden kuuden vuoden sopimuksen Goodison Parkissa, ja hän uskoo, että se lopettaa tulevaisuuden keinottelun.
 
"Sinä näet kaikki Twitterissä tai Sky Sportsissä, tiedätkö mitä tarkoitan?" Pickford sanoi, kun sopimus oli ilmoitettu.
 
"En anna sen vaikuttaa minun esityksiin. Minä vain kävelin alas ja tiesin jalkapallo pelipaidat Chelsea 18/19 halvalla, että minulla oli sopimus Evertonin kanssa. Milloin tahansa, en ajatellut mitään muuta.
 
"Työskentelin kovasti, kun olin poissa Englannista, ja vaikka uuden johtajan tulossa, oli kyse Englannista tuolloin. Tulin takaisin tänne ja kaikki oli paluuta Evertonin kanssa. "
 
"Se on ollut vuoden tuulispää, ja iso hyppy", hän sanoi. "Uskon, että vain saada tämä sopimus allekirjoitettu voi vain laittaa sen nukkumaan ja saada etenemistä itseäni paranee.
 
"Mielestäni tämä on loistava askel klubeille ja suuri suunta suuntaan. Jos en ollut täällä, en ehkä voinut olla Englannissa maailmancupissa. Mielestäni tämä liike on parantanut minua voimakkaasti. "
 
Everton näyttää olevan käynnissä, kun Marco Silva on voittanut vain yhden kuudesta Premier League -pelistä tällä kaudella ja puolustaen he näyttävät olevan haavoittuvia.
 
Vaikka Pickford on tehnyt 17 säästää Premier-liigassa, hän on myöntänyt kaikkien kuuden ottelunsa, antaen 11 maalia yhteensä.
 
Silvaa ei ole auttanut se, että kesäpäivät Bernard, Yerry Mina ja Andre Gomes eivät ole voineet pelata, kun taas Richarlison oli suljettu kolmelle ottelulle lähetyksen jälkeen Bournemouthia vastaan.
 
Chelsea puolestaan ​​on tehnyt hienon alun kauden voitti viisi ja piirsi yhden kuudesta liigan ottelustaan, kun Kepa pitää kolmea puhtaaa arkkia.