Tyhjä

Fodenin pään kanssa City kosti Tottenhamille

07.11.2019 0
Keskiviikon hulluuden jälkeen City ja Tottenham ryhtyivät jälleen yhteen Manchesterissa. Mestarien liigan puolivälierissä tapahtuneen jälkeen kotipuolustus oli kokenut halua revansoihin. Vaikka he voittivat 4-3, he putosivat BL: stä, poistaen heiltä viidennen tuloksensa 94. minuutilla videotuomarin päätöksessä.
 
Vastaavaa draamaa olisi kuitenkin ollut sääli odottaa Premier League -ottelusta ...
 
Mutta viidennen minuutin tavoitekeskiarvo oli aivan kuten kolme päivää aikaisemmin. Sergio Agüero heitti pallon takaisin maalivahti Phil Fodenille (1-0). Tämä teki 18-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta kaupungin ensimmäisen maalintekijän vuoden 2000 jälkeen ja Premier League -sarjan kolmanneksi nuorimman maalintekijän.
 
Hyppy oli enemmän Manchesterin pelaajien mahdollisuuksia. Bernardo Silva olisi voinut tehdä kaksi maalia, mutta Hugo Llorisin tilalle tulleen Paulo Gazzaniga oli molemmat hyvällä paikalla ja puolusti kahdesti.
 
Jopa käännöksen jälkeen Tottenham ei pystynyt muuttamaan taktiikkaa, lontoolaiset toivoivat vastahyökkäykseen, mutta Edersonilla ei ollut enää muuta tekemistä. Hän ei tarvinnut mitään vakavia ohjelmia ...
 
Spurs sai vain seitsemän pistettä liigassa kuutta muuta vastaan ​​(vain Manchester Unitedillä on huonompi saldo: kuusi pistettä), kun taas Manchester City on nyt 21 pistettä.
 
Kaupunkien lyönti (keskiviikon ottelu MU: ta vastaan) ansaitsee myös pisteitä 22, 23, 24 alennetusta City BL: stä.