Tyhjä

Eric Garcia rikkoo Man Cityn hiljaisuuden Lionel Messin siirtoti

01.09.2020 0
Eric Garcia sanoi hymyillen, että Manchester Cityn pelaajat eivät ole keskustelleet mahdollisuudesta Lionel Messi saada päätökseen sensaatiomainen siirtyminen Valioliigan puolelle, mutta että hän olisi tervetullut lisä joukkueisiin.
 
Messi on flirtannut ajatusta poistua Barcelonasta aiemmin, mutta hänen asemansa Nou-leirillä ei ole koskaan ollut epävarmempi; 33-vuotias on kieltäytynyt osallistumasta kauden esikoulutukseen sen jälkeen, kun leirin ja klubin välillä oli suurta erimielisyyttä siitä, saako hänen sopimuksensa lähteä ilmaiseksi tänä kesänä.
 
Kaupunki on ajatellut jonkin aikaa, että he olisivat jonon edessä allekirjoittamaan Messi, jos hän koskaan lähti Barcelonasta, ja se ei ole koskaan näyttänyt realistisemmalta. Siellä on kuitenkin ollut hiljaisuus, että Messi turvaa poistumisensa Barcelonasta, joka näyttää edelleen vaikealta.
 
Garcia, joka kutsuttiin ensimmäistä kertaa Espanjan joukkueeseen otteluista Saksan ja Ukrainan kanssa, asetettiin mediatehtäviin tiistaina lounasaikaan ja vastasi kysymyksiin omasta tulevaisuudestaan ​​klubissa ja myös Messi.
 
Ja vaikka 19-vuotias ei vahvista, että pelaajat ovat puhuneet maailman jalkapallon keskusteluista, hän puhui mielellään itse pelaajan kanssa.
 
"Emme ole puhuneet Cityssä Messin tulevasta", hän sanoi ennen kuin lisäsi: "Kaikki haluaisivat Messin olevan joukkueessaan."
 
Garcia on sanonut Citylle, että hän ei jatka sopimustaan ​​klubissa ensi vuoden jälkeen Barcelonan vahvan kiinnostuksen keskellä. Garcia voidaan sisällyttää mihinkään sopimukseen, joka tuo Ballon D'Orin voittajan Etihadiin, ellei häntä saa jättää ilmaiseksi.