Tyhjä

Dembele haluaa olla ratkaiseva Barcelonassa

18.02.2019 0
Barcelona palaa Mestarien liigan toimintaan tiistaina ja Ousmane Dembele on ilmoittanut aikomuksestaan ​​tulla joukkueen tärkeäksi jäseneksi suuressa näyttämöllä. Lyonin keskiviikkoisen pelin pää, ranskalainen palasi alkuunsa Real Valladolidiin .Liittymätön potentiaali yhdistettynä massiiviseen hintalappuun, Barcelonan fanit odottavat nuorta tekevän enemmän vaikutusta, mikä Dembele itse on tehnyt.
 
"Olin ratkaiseva kauden alussa, ja minulla oli marraskuussa istuin penkillä, mutta se on normaalia, koska koko kauden ajan meillä on aina vaikeita aikoja", hän kertoi klubin virallisille tiedotusvälineille. Uskon itseeni ja aion yrittää jatkaa sitä, mitä tiedän parhaiten, ja olen ratkaiseva joukkueelle. ”On tärkeää saada aikaan tärkeimmät hetket, kun olen hyökkääjä, ja minun on oltava ratkaiseva, kun joukkue on "Meidän on keskityttävä tavoitteisiimme, haluamme voittaa otsikot, voittaa Mestarien liigan ja tietenkin myös LaLiga Santanderin." Maailmancupin voittaja kehui myös tiiminsä eurooppalaisia ​​vastustajia korostaen Lyonin vahvuuksia. joukkue, jolla on erittäin hyviä pelaajia, ja se on erittäin vaikea voittaa siellä, kuten he osoittivat tällä kaudella - voittamalla Manchester Cityn ja Pariisin Saint-Germainin, hän jatkoi. "Meidän on oltava hyvin keskittyneet eikä mielestäni tule olemaan Samuel Umtitilla puhumme joskus Lyonista ja hän kertoo minulle, että meidän on oltava hyvin ry varovainen, koska he ovat hyvä joukkue. "
 
Fekir on heidän paras pelaaja, mutta on muitakin pelaajia, joilla on monia ominaisuuksia, ja meidän on pidettävä silmällä kaikkia. "Katson Ligue 1 -pelejä paljon ja olen sattunut yhteen joidenkin pelaajien kanssa, kuten Fekir, Mendy ja Moussa Dembele ja he ovat vaarallisia kentällä. "Lopuksi hän puhui äskettäisestä loukkaantumisestaan ​​ja Barcelonan vaativasta aikataulusta tulevina viikkoina." Minusta tuntuu paremmalta, koska pystyin pelaamaan 15 minuuttia Athletic Clubia vastaan ​​ja palaan minun tasollei, vähän kerrallaan, "hän sanoi." Vahinko tuli, kun olin hyvin hyvä, olin ratkaiseva ja tein hienoa työtä pelien aikana, mutta se on jalkapallo. "
 
Tammikuun aikana meillä oli Copa del Reyn ja LaLiga Santanderin otteluita Espanjassa, joten siellä on paljon väsymystä, kuten helmikuussa tulee Mestarien liiga ja meidän täytyy elää sen mukaisesti. "