Tyhjä

DC Unitedin punnituslausunto siirtyi Juventuksen eteenpäin Gonza

22.05.2020 0
Pian kyseessä voi olla veljien tapaus, joka yhdistyi D.C. Unitediin blokkisopimuksella.
 
Steven Goff Washington Postista kertoi keskiviikkona, että mustavalkoiset tutkivat Juventuksen ja argentiinalaisen eteenpäin Gonzalo Higuainin klubille tuomista. Se yhdistäisi supertähden hänen vanhempaan veljeensä, Federico Higuainiin, joka allekirjoitti viime vuonna maaliskuussa D.C.: n kanssa pelaajan ja pelaajakehitysvalmentajan jälkeen viettäessään kahdeksan vuodenaikaa Columbuksen miehistön kanssa.
 
Goff kertoi, että tällaiset harrastukset ovat vielä alkuvaiheessa, joten Higuainin potentiaalinen muutto Audi Fieldiin ei tunnu välittömältä. Siellä on myös COVID-19-pandemian uhkaava konteksti, joka vaikuttaa varmasti globaaleihin siirtomarkkinoihin ja tuloihin.
 
Higuain, 32, on parhaillaan tekemässä sopimusta Juventuksen kanssa kesäkuuhun 2021 saakka, joten kaikki sitä edeltävät muutokset edellyttävät siirtomaksua tai Serie A -voimalaitosta, joka on halukas jakamaan toisiaan. Jos se tulee yhteen, se muistuttaa sitä, kun D.C. aloitti vuonna 2018 hankkimaan englantilaisen supertähden Wayne Rooneyn ennen heidän jalkapallokohtaisen stadioninsa avaamista.
 
Nro 9 on tällä hetkellä 63 maalia ja 16 auttaa 139 ottelussa Juventusille. Aikaisemmat pysähdykset ovat Real Madrid, Napoli, AC Milan, Chelsea ja River Plate. Kansainvälisellä areenalla Higuain sijoittuu kuudenneksi kaikkien aikojen tavoitteissa Argentiinassa 31 maalilla 75 esiintymisessä.
 
Huhtikuun puolivälissä yhteydet Higuainin ja LA Galaxyn välillä muodostuivat myös yhteyksistä päävalmentaja Guillermo Barros Schelottoon. Muita supertähtiä on liitetty D.C: hen viimeisen vuoden aikana, ja keskikenttäpelaajat Mesut Ozil ja Luka Modric ovat molemmat pintamahdollisuuksia.