Tyhjä

Cristiano Ronaldo arvelee Udinesea auttaa pitämään Juventus

07.10.2018 0
Cristiano Ronaldo auttoi Juventusta ylläpitämään täydellistä alkamista kaudelle, kun Udinese on viikon lopulla varjoonsa, kun poliisitutkimus aloitettiin uudestaan ​​Portugalin eteen tehtyyn raiskausvaatimukseen.
 
Rodrigo Bentancur teki maalintekijän, kun Juventus teki 10 voittoa 10 kilpailupelistä ja siirtyi 24 pistettä Serie A: lle, yhdeksän edellä toiselle sijalle Napoli, joka isännöi sassuoloa sunnuntaina. Mutta Ronaldo, joka kieltää raiskaten Kathryn Mayorgaa Las Vegasiin vuonna 2009, oli kiinnostuksen kohteena ensimmäisessä pelissäan, koska poliisi Amerikassa vastasi Saksan Der Spiegel -lehdessä esitettyihin väitteisiin. Portugalin edustuston tavoite saavutti 2-0 voiton.
 
Uruguayn keskikenttäpelaaja Bentancurin tavoite oli hänen ensimmäinen, kun hän tuli Juventukseen viime kauden alussa, kun Ronaldo otti ottelunsa neljään sen siirtyessä Real Madridista.
 
"Teknisestä näkökulmasta tämä oli yksi parhaista otteluistamme, loi paljon ja antoi hyvin vähän," sanoi Juventus-valmentaja Massimiliano Allegri. "Se on ensimmäinen kerta tällä kaudella olemme menneet kaksi ottelua antamatta päämäärää, ja se on myönteinen. Tänään me kuljimme pallon hyvin hyvin [ja] nopeammin. "
 
Juve hallitsi avajaisia ​​puolen tunnin ajan ja mursi 33. minuutilla vastahyökkäyksen jälkeen lasten pelipaidat, kun Bentancur asetti João Cancelo oikealle puolelle ja ohjasi Portugalin täyden ristin ristin.
 
Neljä minuuttia myöhemmin Mario Mandzukic voitti löysän pallon rangaistusalueella ja räpäytti pallon Ronaldoa myrkkyyn ajamaan Simone Scuffetin ohitse.
 
Antonin Barak iski Udinesea ja Kevin Lasagnalla oli laukaus jalkapallo paidat netistä Juventus, joka lähti pois puoliväliin, mutta muutoin Juventus jatkoi hallitsevansa. Federico Bernardeschin ja Ronaldon kieltäytyi Scuffetilta, joka myös rikkoi Cancelo-heittopaikan.