Tyhjä

Buffon on samaa mieltä Juventuksen liittymisestä

03.07.2019 0
Entinen Italian maalivahti jätti Juven PSG: lle viime kesänä voitettuaan seitsemän Serie A -tuotetta peräkkäin. Hän muutti Ranskan pääkaupunkiin toivomalla heitä voittamaan Mestarien liigan.
 
Huolimatta loistavasta voitosta Ligue 1, se oli alistava kampanja pariisilaisille, jotka menettivät Coupe de Francen finaalissa ja heilutettiin pois Coupe de la Ligue -messuilta neljännesvuosittain.
 
Mutta 41-vuotiaan kampanjan matala kohta tuli Mestarien liigan 16-kierrossa Manchester Unitedin kanssa, jossa PSG, joka oli voittanut 2-0 Old Traffordissa, menetti kotonaan 3-1. Buffon on syyllistynyt johonkin tavoitteista - kaatua ensimmäisessä pudotusvaiheessa kolmannen peräkkäisen kauden aikana.
 
Klubi ilmoitti lähtevänsä 12 kuukauden kuluttua, sillä se on viettänyt kauden Ranskan kansainvälisen Alphonse Areolan ja PSG: n kanssa keskustelemassa AC Milanin kanssa siirtymisestä Gianluigi Donnarummelle Buffonin korvikkeena.
 
Juventuksessa Buffon odotetaan saapuvan Wojciech Szczesnylle, kun Mattia Perin lähtee.
 
Buffon allekirjoitti Bianconerille ensimmäisen kerran Parmasta vuonna 2001 ja pysyi 17 vuotta, voittaen Serie A -tuotteen 11 kertaa - vaikka kaksi otettiin myöhemmin pois Calciopolin skandaalin jälkeen.
 
Viimeisessä neljässä vuodessa hän voitti liigan ja kupin kaksinkertaisena kussakin, mutta menetti kaksi Mestarien liigan finaalia kolmella kaudella 2015-2017, kun Euroopan johtava kilpailu jatkoi Buffonin puristamista. Hän oli myös hävinnyt finalisti Juvella vuonna 2003.
 
Lähde on kertonut ESPN FC: lle, että Buffonin raportit tulevat Juven johtajaksi, kun hänen 12 kuukauden sopimus päättyy.